Çdo epokë lë gjurmë në një qytet. Sidomos në arkitekturën që qytetarët dhe administratorët e saj ndërtojnë për të jetuar e punuar. Tirana e viteve 2000 cilësohet si fillimi i lindjes së disa ndërtesave me arkitekturë moderne. A përfaqësojnë shijen tonë këto
godina dhe a rrinë mirë e hijshëm në qytet?

- SPONSOR -Smiley face