Para disa ditësh Google ka vënë në dispozicion për të gjithë hartën e trupave qiellore. Kushdo që ka një komputer mund të udhëtojë midis liqeneve të metanit të hënës Titan dhe të shikojë krateret e akullit të Europës. Mjafton të hapni GMaps (klikoni ketu), të kaloni në modalitetin “satellite” dhe të bëni zoom në anën e kundërt deri sa të shikoni planetin Tokë të ndriçuar nga Dielli. Në atë pikë në anën e majtë do të hapet automatikisht një tabelë me listën e planeteve dhe të sateliteve.

Mulliri.al ka ikur në hapësirë për ju për të fotografuar disa nga planetet më të bukur si dhe Hënën.

PLANETI VENUS
PLANETI PLUTON
HENA
- SPONSOR -Smiley face