Në një nga photo shooting më të parapëlqyera mbetet për t’u përmendur një nga modelet e famshme.Chrissy Teigen,bashkëshortja e John Legend është fotografuar në një mënyrë të veçantë.

Ajo pikërisht me vajzën e saj, Luna ku veshja e tyre duket shumë ndryshe pasi është një veshje me avokado. Ndoshta Chrissy Teigen dhe e bija na kujtojnë që duhet të hamë sa më shumë avokado?

- SPONSOR -Smiley face

Ndoshta por veshjet me printime janë kthyer në trendet më të preferuara.

- SPONSOR -Smiley face