Në koleksionin vjeshtë -dimër, 2017/2018 . Gucci sjell në treg aksesorë tepër të ekzagjeruar por ndërkohë dhe tepër tërheqës. Çantat, unazat dhe aksesorë të ndryshëm që përfaqësojnë këtë brand, sjellin fuqishëm ngarkesën e çdo lloj aksesori në veshje.

- SPONSOR -Smiley face

Në përgjithsi Gucci nuk e ekzagjeron kurrë në koleksionet e veta përdorimet e shpeshta të aksesorëve,por kësaj rradhe duket se çdo gjë ka ndryshuar!

- SPONSOR -Smiley face