Pjesë të ndryshme të bashkuara në një formë unike: krijohet kështu një personalitet. Janë plot me karakter xhaketat e krijuara me leshin e deleve, me një stil që nuk perëndon asnjëherë, as në interpretimet e reja estravagante. Një mix ngjyrash, pop arti dhe pëlhurë efekt pasqyrë dhe e butë, për t’u kombinuar me një fustan të shkurtër mbrëmje.

I çmuar dhe shkëlqyes. Dy fjalë që askush deri më sot nuk do i kishe përdorur për gunën. Ky material azhornon statusin e tij në kohë dhe hapësirë. Material i shkëlqyeshëm dhe jo mat, me rreze të argjendëta, linja sensuale një veshje që mund të vishet në rastet më të bukura.

- SPONSOR -Smiley face

Po ju jeni gati të vishni një gunë glamour?

- SPONSOR -Smiley face