Joe Jonas dhe Sophie Turner do martohen këtë vit dhe mesa duket dasma nuk do jetë si ajo që kemi menduar të gjithë. Joe dhe dy vëllezërit e tij ishin të ftuar në komediani dhe moderatori i njohur James Cordon teksa folën dhe për rikthimin e tyre në muzikë. Kur Joe u pyet për jetën e tij ai tha se do martohet këtë verë dhe se dasma do jetë ndryshe nga ato që kemi parë.

“Ne do të martohemi këtë vit. Do të bëjmë një martesë verore.Unë mezi po pres të ndodhë. Do të jetë shumë qejf. Do të organizojmë një lojë regbi në dasmë dhe futboll. Pra, nëse të gjithë shoqëruesit e dhëndrit do të shfaqen me sy të nxirë dhe krahë të thyer, unë do të jem shumë krenar.”

- SPONSOR -Smiley face

 Emo si thuhet në këto raste, mjer kush do jetë i ftuar apo lum ? 

- SPONSOR -Smiley face