Gratë amerikane janë të gatshme të shpenzojnë 50.000 dollarë për t’u dukur si Ivanka Trump.

Nuk është çudi që gratë që duan të bëjnë një ndryshim në imazhin e tyre,  shpesh bazohen ose citojne elemente nga nje personazh i famshëm. Shumica e mjekëve inkurajojnë haptazi  për kërkesën dhe mundësitë, pasi kjo siguron që eksperti dhe pacienti të jenë në të njëjtën faqe.

- SPONSOR -Smiley face

Ndërsa për një kohë të gjatë e zakonshme ka qenë kërkesa e një ngjashmërie me Kim Kardashian duke përfshirë në kërkesa edhe personazhe të tjerë si Jennifer Aniston, Angelina Jolie etj.

Por zonjat e Nju Jorkut kanë një burim të ri frymëzimi i cili po pëson një bum kërkesash në kirurgjinë plastike: Ivanka Trump

Gjatë fundjavës, kirurgu i plastikës në Nju Jork “Dr Norman Rowe” zbuloi në Page Six me shumë se 50 klientë kishin kërkuar ‘shikimin e Ivankes’ dhe ishin të gatshëm të shpenzonin 50,000 dollarë për ta arritur atë. “Asnjëherë nuk kam parë askënd që frymëzonte nga fytyra e Ivankes para fillimit”, tha Dr Rowe.

Ivanka Trump  Çfarë ju duhet të dukeni si Bija e Parë e Trump

Një mjekër e mbushur, faqet  me vëllim normal, forma e fytyrës në formë zemre

- SPONSOR -Smiley face