Botuesi i “Harry Potter”- , ka njoftuar se dy romane të reja do të bëjnë debutimin e tyre në ekspozitën e Harry Potter në Bibliotekën Britanike, në muajin tetor.

Libri i parë është “A History of Magic” që do të flasë për gjithë mësimin në Hogwarts.

- SPONSOR -Smiley face

Libri i dytë “A Journey Through a History of Magic” do të ketë qasje historike nëpër seri të ndryshme. Lexuesit do të kenë një vështrim në botën me magji, magjistarët e famshëm dhe shtrigat.

 

- SPONSOR -Smiley face