Alina Boz një tjetër femër e bukur dhe perfekte. Alina është një prej aktoreve turke të famshme. Ajo është njohur nga publiku dhe u bë më e njohur në karrierën e saj në filmin “Fate të Kryqëzuara”.

Është një aktore që e menxhon shumë mirë lukun e saj. Ajo përveç ekranit bën të njohur edhe publikun dhe fansat e saj me të rejat e fundit të saj. Alina duket e mrekullueshme në photoshooting e fundit që ka bërë.

- SPONSOR -Smiley face

Zeynep Tosun ka qenë fotografja e saj që e ka bërë të shkëlqej Alinën. Ne nuk na mbetet gjë tjetër veç t’i urojmë sa më mbarësi Alinës.

- SPONSOR -Smiley face