Për herë të parë, Hillary Clinton zbulon atë që ajo po mendonte dhe ndiente gjatë zgjedhjeve presidenciale më të diskutueshme dhe të paparashikueshme në histori.
Hillari Klinton boton librin e saj me titullin “Çfarë ndodhi Hillari Rodham Klinton.”
Hillari Klinton tregon përvojën personale në zgjedhjet për tu bërë gruaja e parë e dominuar për presidente. Në libër flitet për ndërhyrjen ruse në zgjedhjet presidenciale, madje Klinton në libër e quan rusinë “Një kundërshtar që i thyeu të gjitha rregullat”.

- SPONSOR -Smiley face