Hapet për herë të parë në teatrin “Skampa” ekspozita Fragmente të historisë së Shtetit Shqiptar përmes kartëmonedhave. Kjo ekspozitë me karakter edukativ, përmes një koleksioni të rrallë kartëmonedhash shqiptare, pjesë e koleksionit të z. Julian Demeti, koleksionist, njëkohësisht anëtar Bordi i Shoqatës së Koleksionistëve të Shqipërisë si dhe Anetar i Bordi i ADE, synon të informojë publikun e gjerë mbi vlerat historike, kulturore dhe numizmatike të ilustruara në kartëmonedhat shqiptare.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face