DEMI

Puna: Kreativiteti që keni ju bën të dalloheni kudo që jeni por në fakt këtë vit duhet ta ridimensiononi këtë aftësi tuaj të veçantë.  Gjatë këtij muaji do të realizohen planet tuaja profesionale. Nëse keni qenë të vyeshëm do të arrini satisfaksion të madh. Duhet të jeni të durueshëm dhe të prisni me maturi përfitimet financiare. Përmirësoni akoma më shumë komunikimin tuaj me bashkëpunëtorët, do të arrini mundësi të shkëlqyera.

Duke u Ngarkuar...

Dashuria: Kjo javë e muajit do është idealja për të hedhur hapin e madh dhe për të propozuar. Planetin e dashurisë Afërditën do ta keni në krah. Beqarët do të kenë oferta për lidhje. Madje mund të ketë ndryshime të mëdha për ju nga muaji Prill kur mund të vendosni të martoheni apo të keni një fëmijë.

Shëndeti: stresi ndikon shumë në gjendjen tuaj emocionale, andaj mundohuni të pushoni sa më shumë, të mirreni me ndonjë rekreacion, të balansoni dietën ushqyese dhe të shkoni nëpër pushime verore – më mirë të harxhoni të holla për pushime se sa për mjekim dhe barëra.

 

- SPONSOR -