BINJAKET 

Skenari i tranziteve planetare ju shikon të luani një rol të ndryshëm nga ai i ditëve më parë, por sigurisht jo duke ndaluar argëtimin dhe as duke ndaluar entuziasmin tuaj. Forca tërheqëse e optimizmit ju pushton, duke ju bërë më tërheqës dhe më të përfshirë me njerëzit që ju rrethojnë tani. Ju karakterizon një gjendje psiko-fizike e tillë që ju jep një formë rrezatuese.

- SPONSOR -Smiley face

 

 Dashuria: po kaloni një qetësi pak monotone në sektorin e ndjenjave, zakonisht për ju gjithmonë e gjallëruar nga ndonjë frymëzim dinamik ose nga rrethana elektrizuese. Do të zbuloni se ndonjëherë do ju pëlqejë të shijoni ndjenjat në qetësinë e folesë suaj me gjysmën tuaj të ëmbël. Për çiftet e konsoliduara zemra është e qetë dhenuk ka fortuna. Pozicioni i ri i Jupiterit në shenjën e Akrepit stabilizon ndjenjat. Për sa I përket beqarëve yjet nuk favorizojnë njohje të reja të destinuara të zgjasin në të ardhmen por vetëm pasone momentale.

Puna/Paraja: Dielli i cili është futur në orët e para të mëngjesit në shenjën e kundërt me ju, atë të Shigjetarit, do ju provokoj disa kundërshtime në zyrë, contrakt që në fund do të shërbejë si një provokim pozitiv. Mund t’ju vijnë lajmë të mira për një punë të rendësishme. Disa prej jush do të ndjejnë dëshirën për të hapur një aktivitet të vetin dhe do të angazhoheni të realizoni ëndrrën tuaj.

Shendeti: Sot do të keni energji të mira, por duhet të kontrolloni pak ushqimin se do të keni përfitime të mira, sidomos në rast se do ta kombinoni edhe me aktivitet fizik. Mbani të lartë sistemin imunitar, sepse do t’ju nevojitet për të përballuar gjithë angazhimet e juaja.

- SPONSOR -Smiley face