AKREPI

Panorama qiellore që lëvizjet e planeteve vizatojnë është e ushëzuar nga fati i mirë: i vetmi kundërshtim sot do të jetë ai i Hënës.

- SPONSOR -Smiley face

Dashuria: korniza e trupave qiellore është rrezatues serisht eshe këtë të Premte për sa i përket aspektit emocional dhe erotik. Ndjeheni pozitivë, përhapni rreze bukurie dhe jenë të përkulur drejt gëzimit. Dëshironi një lidhje afatgjatë dhe refuzoni konceptin e lidhjeve provizore.  Ajo që lehtësisht kundërshton fatin tuaj të pacipë është Hëna, e cila nga dje është spostuar në shenjën e Ujorit. Ka mundësi të ndodhë ndonjë devijim planesh për sa i përket organizimit paraprak të planeve me shpirtin tuaj binjak. Por mos kini frikë! Do të përshtateni menjëherë me planin e ri. Eskursione, vizita në muze, udhëtime të shkurtra në shoqërinë e miqve, do të karakterizojnë këtë fazë që kaq shumë ju përshtatet ju dhe partnerit/partneres suaj.

Puna/Paraja: një lodhje momentale mund tju ndikojë sot në zyrë, por mos kini merak: bëhet fjalë për një akumulim i ativitetit tuaj që keni pasur gjatë ditëve të fundit dhe tani mund të ndjeni pak më shumë lodhje. Shenja juaj karakterizohet nga largëpamësia që keni për projektet, sepse bën pjesë në bagazhin tuaj Astrologjik, dhe tani mund t’a shfrytëzoni në maksimum. Keni ide me vizion dhe me mbështetjen e yjeve  dhe këmbenguljen tuaj me shumë mundësi do t’i realizoni.

Shendeti: Do të ndjeheni në formë të shkëlqyer, plot energji. Bëni pak kujdes nga gryket, Sot për ju është e lehtë të keni sukses, sidomos në raportet personale do të përfitoni nga gjëndja juaj shpirtërore e qetë.

 

 

- SPONSOR -Smiley face