DASHI 

Dashuria: Romanca është në axhendë këtë muaj. Nëse je single, kushtoji vëmendje mundësive Futu në kërkim të kimive të reja. Kjo është dita  ku do të kuptosh sa e thjeshtë është kur Venusi qëndron në favorin tend. Nëse je tashmë me dikë, do të mund të kesh shkëlqime dashurie gjatë gjithë kohës. Një udhëtim i shkurtër mund të bëhet pjesë e axhendës tuaj këtë muaj. Bashkë me dashurinë e zemrës do kesh një arratisje këtë fundjavë apo mund të vendosësh të bësh një udhëtim me familjen.

- SPONSOR -Smiley face

Puna/Paraja: Do të ketë një ndryshim financiar shumë të dukshëm këtë muaj që lidhet me paratë. Mund të dëgjosh shumë lajme të mira në favorin tënd që do të kenë të bëjnë me benefitet në punë apo familje. Një tjetër mundësi është se do të marrësh një faturë për të cilën ke shumë kohë që pret. Do të arrini të shkruani projekte shumë të mira dhe do të kuptoni se njerëzit i shijojnë shumë bisedat me ju.

Shendeti: Do të gjeni më shumë kohë për veten këtë muaj, sepse axhenda do të ri-sistemohet dhe pas një sezoni të ngarkuar pushimesh, ju do të ndiheni mirë për këtë rënie të butë të ritmit ditor. Do të jetë periudha ideale gjatë të cilës do mund të rekuperoni të gjithë energjitë e juaja dhe sidomos një ekuilibër të brendshëm që ju bën të ndiheni mirë me veten dhe këdo që ju rrethon.

- SPONSOR -Smiley face