Akrepi

Ju keni fuqi dhe burime që shumica e njerëzve nuk mund ta imagjinojnë dhe që askush tjetër nuk mund ta shohë. Zgjidh diçka kuptimplotë dhe të mirë dhe bëje atë të realizohet. Dashuria mund të jetë e fortë, por është ende e mbyllur.

Më 15 dhjetor Marsi hyn tek Peshqit. Ju mund ti zgjidhni gjërat më lehtë. Venusi shkon drejtpërdrejt dhe Merkuri shkon prapa në ditën tjetër. Jini të durueshëm me një dashuri që mund të ketë vështirësi në shprehjen e saj të qartë.

- SPONSOR -Smiley face

Mund të jesh me stres të madh gjatë  hënës së plotë me 22 dhjetor, por duhet ta kontrolloni veten. Duhet të keni kujdes nga dikush që do të ketë disa xhelozira pasive-agresive drejtuar ndaj jush. Mos u ndiheni të kërcënuar nga ndonjë gjë apo dikush. Ji i qetë dhe i sigurt.

Mërkuri përkul Marsin më  26 dhjetor dhe ju  t’ju duhet të filloni diçka më shumë se një herë.

Ditë pushimi: 5, 15, 16
Ditë sfiduese: 12, 19

- SPONSOR -Smiley face