Hueyda El Saied ka rrëfyer në Wake Up se fëmijëra e saj ka qënë shumë e vështirë, sa ka pasur raste dhe në shkollë shkonte pa ngrënë. “Më është dashur të shkojë në shkollë shumë herë pa ngrenë, se nuk kishim çfarë të hanim. Nënës sime i është dashur shpesh të japë dhe gjak për të më ushqyer”, u shpreh artisja. Ka qënë një rast rrëfeu Hueyda që isha ditë pa ngrënë dhe mësuesja e kuptoi dhe më ofroi bukën e saj.

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face