Shprehja “Shtëpia është ku është zemra” ka kuptim edhe për Hueyda El Saied.
Bukuroshja është zhvendosur në Luksenburg, por jeta e saj vijon të marrë kuptim nga kujtimet e jetës në Shqipëri.

Ajo adhuron muzikën shqiptare, ushqimin dhe klimën siç ka deklaruar edhe në emisione televizive. Shqipëria një vend i bekuar nga natyra dhe i adhurueshëm nga të huajt, historia vazhdon…

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face