Në kuadër të kalendarit të perbashkët artistik Shqipëri-Kosovë, Teatri Kombëtar mirepret sot trupën e  Teatrit Kombëtar të Kosovës, në Prishtinë me shfaqjen “I LIGU PERMEND” me autor Gjergj Fishtën dhe regjisor Altin Basha.  Interpretojnë: Ernest Malazogu, Ardian Morina, Armand Baloku, Ard Islami, Shkëlzen Veseli, Ismet Azemi, Basri Lushtaku, Shengyl Ismaili dhe Gramoz Malaj, me skenografi e kostumografi të Iliriana Hoxha Basha dhe koreografi të Gjergj Prevazit.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face