Presidenti i Republikës, Ilir Meta po promovon gjithë vendet e Shqipërisë, duke i kushtuar atyre rëndësinë e munguar. Që kjo gjë të realizohet 100%, ai ka marrë përsipër të shkelë vetë në këto vendi. I radhës ka qenë në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Maleve. “Miq të dashur, Shqipëria jonë është e mbushur me male nga më të bukurit në botë. Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Maleve, të ndërgjegjësohemi për të mbrojtur e promovuar Alpet dhe malet tona, natyrën e mahnitshme, pyjet, lumenjtë e liqenet, për të ardhmen e shëndetshme të fëmijëve dhe të gjithë qytetarëve”, shkruan Meta në facebook.

- SPONSOR -Smiley face