Nëse nuk e keni vënë re  gjithë angazhimi  jonë jetësor është  në “Instagram”.Me algoritmin e ri, postimet renditen sipas komenteve që ne  marrim.Shumë përdorues blejnë followersa , viewers apo like, nëpërmjet programeve të ndryshme që thuhet se vet Instagram i ofron këto programe dhe më pas i mbyll ato për çështje biznesi… Në fakt është pak tragjike fakti pse përdoruesit e fshehin blerjen e tyre edhe kur vet janë të ndërgjegjshëm për veprimet që bëjnë… Kjo nuk ka të bëjë me egon edhe as me kulturën ,por me paratë. Nëse ke para blen gjithçka, tashmë edhe audiencën. Ajo që ka tingëlluar surprizë kohët e fundit dhe gati e pabesueshme kanë qenë edhe komentet e blera brenda një postimi. E pamundur kur e mendon! Komentet tani janë më të vlefshme sesa pëlqimet.  Dhe Instagram vazhdon të bëhet tepër i veçantë.  Komentet janë të përfshira vetëm në renditjen e postës suaj nëse ato janë më të gjata se tre fjalë.  Pra, nëse dikush lë emojis e tyre të preferuar ose “Dua këtë!”, Është sikur të mos marrësh fare koment. Këtu nuk po flasim për komentet e blera me aplikacion, kujdes!

Duke u Ngarkuar...

 Por pse është i  rendësishëm postimi me shumë komente? Algoritmi i ri ndikon në aftësinë e të dy ndjekësve dhe jo ndjekësve tuaj për të gjetur postimet tuaja.  Megjithatë, nuk ka nevojë të frikësohemi.  Këtu janë tre strategji të mëdha për të ndihmuar në rritjen e like-ve dhe komenteve tuaja…

Një nga mënyrat absolute më të mira për të rritur sasinë e angazhimit të komenteve  në postimet tuaja është me “pods koment”, shkruan mulliri.al.Një koment është një grup i përdoruesve të Instagram, të cilët pajtohen të pëlqejnë dhe komentojnë mbi ndonjë nga postimet e reja të përdoruesve sapo të shohin ato.  Komentet janë të dobishme, sepse me ta, ata ndihmojnë të inkurajojnë përdoruesit e tjerë (jashtë pod) që të lënë komentet e tyre nëse ata shohin që njerëzit e tjerë po ndërveprojnë.  Më shumë njerëz kanë filluar të mësojnë për komentin e pods, por ajo mund të jetë e vështirë për të gjetur një pod.  Kjo mund të bëhet nga pronarët e llogarive të drejtpërdrejtë mesazheve që përmbajnë përmbajtje në lidhje me tuajin dhe pyeten nëse dëshirojnë të bashkohen me komentin tuaj të komenteve angazhuese.  Mbani në mend se çdo gjë funksionon me para, keni para jepi gaz dhe çdo gjë funksionon çfarë ka të për të fshehur këtu? Thjesht “Instagram” bëhet milioner ndërsa përdoruesit e tij mbeten përdorues të ndërgjegjshëm me një sëmundje të përbashkët,shkruan mulliri.al

- SPONSOR -