Lionel Richie shumë herë në media e ka bërë të ditur lidhjen dashurore mes së bijës Sofia,19vjeçe dhe Scott Disick 34 vjeç babai i tre fëmijëve të Kourtney Kardashian. Ai është shprehur se kjo lidhje duhet të përfundoj në qoftë se nuk i jep fund Sofia do t’i ndërpresë asaj mundësitë financiare dhe do ta heq nga testamenti i tij nëse nuk vepron siç i thotë i ati.

- SPONSOR -Smiley face