Simpatikja Ivanka Trump dhe bashkëshorti i saj Jared Kushner kanë festuar tetë vjet të martesës. 35-vjeçarja dhe burri i saj një vit më i vjetër, janë njohur me njëri-tjetrin që prej vitit 2005, dhe janë martuar më 25 tetor 2009. Ata jane martuar pesë ditë para ditëlindjes së Ivankas. Këtë ditë të rendësishme, Ivanka e ndau edhe me miqtë në Instagram, duke publikuar një foto të dasmës së tyre.

- SPONSOR -Smiley face