Si çdo vit Mbretëresha Elizabeth mbledh gjithë pjestarët e familjes mbretërore për darkën e Krishtlindjeve. Dhe të gjithë jemi kuriozë se çfarë do ketë në tryezën e darkës. Këtë kuriozitet nga i shuan shefi i kuzhinës Darren McGrandy.

Duke u Ngarkuar...

Shefi i kuzhinës shprehet se Mbretëresha Elizabeth preferon më shumë recetat tradicionale në festat e ndryshme. Dhe më e çuditshmja qëndron tek fakti  se ajo çdo vit zgjedh të njëjtat gjëra.

Mbretëresha zgjodhi për antipastë: Sallatë me karavidhe më pas pjatë kryesore: Gjel deti në furrë me karrota, pastinak dhe lakër Brukseli dhe si ëmbëlsirë: Pudingu i Krishtlindjeve me kremë konjaku.

- SPONSOR -