Pas Lungomares projekti i “Rilindjes Urbane” i qeverisë do të zhvendoset në qendrën historike të qytetit të Vlorës.

Në fjalën e rastit, shefi i qeverisë Rama tha se ky projket do të shndërrojë zonën historike të Vlorës dhe do të jetë një impuls i shtuar jo vetëm për turistët, por edhe banorët në këtë zonë.

Projekti përfshin restaurimin e Shtëpisë së Marigosë, restaurimin e Xhamisë së Tabakëve, Rrugën e Hebrenjëve, Sheshin e Sahatit dhe Shtëpinë e Qeverisë.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face