Prej pak ditësh, Meghan Markle dhe Princ Harry janë bërë prindër për herë të parë të një djali.

Një ndër temat më të dikustuara gjatë shtatëtanisë së Dukeshës ishte fakti nëse djali i tyre Archie, do të ketë titullin Princ.

- SPONSOR -Smiley face

“Kensington” ka zbuluar se Archie nuk do ta mbajë këtë titull. Arsyeja për këtë vendim vjen pasi prindërit e tij duan që djali i tyre të ketë një jetë të thjeshtë. Por së fundmi është zbuluar se Archie mund të marrë titullin Princ vetëm me një kusht.

Nëse gjyshi i tij, pra babai i Harry-t dhe William-it, Princ Charles do të ulet në fron atëherë pjesëtari më i ri i Familjes Mbretërore do të jetë një Princ.

Mbetet për tu parë cili do të jetë vendimi i Charles!

- SPONSOR -Smiley face