Këngëtarja nga Kosova Dafina Zeqiri e cila karrierën e saj profesionale po e ndërton në Amerikë,pak kohë më parë ka sjellë dy projekte të reja, të cilat janë pritur mjaft mirë nga publiku. ” Four Seasons” dhe ” Told Ya” mbajnë titullin dy projektet e saj në anglisht, të cilat nga publiku dhe kanë marrë vlerësimin e duhur.
Ndryshe, Dafina ka filluar të aktivizohet edhe me më shumë projekte, në të cilat do të promovojë edhe më shumë projektet e saj të reja. Koncerti i saj i radhës do të jetë në New York, dhe do të mbahet më datën 9 nëntor.

- SPONSOR -Smiley face