“TITANIC” është një nga filmat më të famshëm në histori, duke fituar mbi 2 miliardë dollarë në mbarë botën që nga publikimi i tij në vitin 1997. Pak kohë më parë, aktorja që interpreton Rosen, Kate Winslet tha se ky film mund të kishte një fund tjeter, një fund të lumtur, por nëse do të ishte kjo zgjedhje, fama e këtij filmi nuk do të ishte kaq e madhe. Nëse menduat se i zbuluat të gjitha sekretet e ketij filmi, mendoni gabim!

- SPONSOR -Smiley face

Një skenë e fshirë e Titanikut, e James Cameron u zbulua për herë të parë të martën, duke shtuar kuriozitet te publiku, sipas DailyMail. Në pjesën e shkatërrimit të anijes, Rose shihet duke u ndihmuar nga uji i akullt pas vdekjes së Jack dhe është ngritur në një varkë shpëtimi, ku ajo përballet me një numër të udhëtarëve të pikëlluar dhe të mërzitur. Një pjesë e shkurtër e skenës shfaqet në fund të filmit origjinal, por versioni më i gjatë, i paprerë u shfaq në internet këtë javë. Skena e shfaq Rosen me zemërthyer, duke rënë menjëherë në krahët e rojeve, një Rose e traumatizuar është përshëndetur nga një numër udhëtarësh të tjerë të shqetësuar, duke kërkuar për të dashurit e tyre…

 

- SPONSOR -Smiley face