Met Gala është një nga aktivitetet që njihet shumë mirë ku ajo bënë bashkë shumë këngëtar,model,aktor personazhe të njohura nga e gjithë bota. Edhe këtë vit Met Gala do të jetë një mbrëmje e veçantë dhe e bukur. Këtë vit vendin e parë e mbajti Rihanna me atë fustan që i çuditi të gjithë. Fustani më i bukur i asaj mbrëmjeje ishte pikërisht fustani i Rihannës. Këtë vit tema e Met Gala do të jetë “Trupat qiellorë: Moda dhe Imagjinata katolike” të shohim se kush do të na habisi këtë vit.

- SPONSOR -Smiley face