Puna në një zyrë mund të jetë çuditërisht jo e shëndetshme. Të ulurit gjatë gjithë ditës, duke ngrënë keq dhe duke duruar stresin e pafund, zyra juaj mund të marrë disa vjet nga jeta juaj. Ja se si të qëndrosh të shëndetshëm dhe energjik në zyrë (dhe bëje që dita të kalojë më shpejt).

- SPONSOR -Smiley face

Keni qënë ndonjëherë ato ditë në punë ku ndiheni të lodhur dhe nuk mund të bëni asgjë? Ka shumë mënyra për të zgjidhur këtë problem, por rregulli 1 është ushqimi i shëndetshëm (duke filluar me mëngjesin). Ju duhet të hani ushqimin tuaj më të përzemërt në mëngjes, kur keni nevojë për më shumë energji dhe vazhdoni të hani me shëndet gjatë gjithë ditës për të shmangur rrëzimin gjatë kohës tuaj produktive. Ushqimi i drekës gjithashtu duhet të jetë i plotë dhe nuk keni nevojë ta ndani me dikë .

Nëse jeni një lexues i rregullt i Lifehacker, ju e dini filozofinë kryesore e cila është të punoni me mençuri ,jo me vështirësi,kjo do të thotë të përdorni kohën tuaj në mënyrë efikase, duke bërë punën tuaj më të rëndësishme gjatë orëve të energjisë që trupi juaj i ka të akumuluara.

Ja se si të qëndrosh i shëndetshëm dhe energjik në zyrë (dhe bëje që dita të kalojë më shpejt).
1. Hani shëndetshëm, gjatë gjithë ditës.
2.Shmangni sytë nga kompjuterin juaj.
3.Duhet ti kesh miq kolegët e tu.
4.Bëni më shumë ushtrime në orarin tuaj.
5.Kultivoni ritualet personale që ju mbajnë të shëndetshëm.

- SPONSOR -Smiley face