MATIÈRE NOIRE

- SPONSOR -Smiley face

Një përzierje e drurit të errët dhe lule të bardha hynë në një botë misterioze.
Eksplorimi i universit është fantazia përfundimtare e  udhëtimit dhe aventura më emocionuese. “Matière Noire” ngre thellësi të paprekshme me një udhëtim nëpër pyjet më të errëta dhe më të çmuara, pra patchouli dhe agarwood. Shënimet e kafshëve të Agarwood-it intensifikohen me ngjyrë të zezë dhe kontrastin dhe me bardhësinë e  jasemines, një dridhje me lule që copëton errësirën si një kometë. Definitivisht aroma më mistike.

- SPONSOR -Smiley face