Anjeza Maja shquhet për bukurinë e saj dhe për tiparet e rregulta që ka në portret duke qënë se dikur ajo ka qënë edhe mis Albania dhe se sot arrin të ketë një karrierë tepër të pasur televizive si prezantuese.

- SPONSOR -Smiley face

Anjeza sipas mullirit ka ngjashmëri tiparesh me aktoren dhe prezantuesen nga Teksas Joelle Fletcher. Po ti shikosh tiparet e tyre ngjajnë shumë me njera tjetrën ,sidomos në këto foto që ne kemi përzgjedhur. Ato përsa i përket edhe ngjyrës së flokëve dhe gjatësisë kanë një shije.

- SPONSOR -Smiley face