Të udhëtosh është një eksperiencë fantastike dhe të gjithë do donim që të udhëtonim gjatë gjithë kohës por me udhëtimet vijnë dhe disa foto të bukura që nxitojmë ti postojmë në rrjetet sociale. Sapo bëjmë fotot i hedhim në Instagram dhe u vendosim nga një hashtag për të treguar dhe vendin ku jemi. Por e dini se cili është qyteti europian me më shumë hashtage në Instagram? Vendin e parë e mban Londra me plot 120 milionë hashtage,pas saj Parisi me 101 milionë hashtage dhe pas tyre vijnë Barcelona me Romën. Londra dhe Parisi janë qytetet me më shumë hashtag-e rrjedhimisht dhe më të vizituarit në Europë. Për fatin tonë të keq Tirana ndodhet në fundin e listës, në vendin e 14 me 944 mijë postime me hashtagun e kryeqytetit të Shqipërisë. Ndiqni listën më poshtë :

1. London (119.9m hashtags)

- SPONSOR -Smiley face

2. Paris (100.8m hashtags)

3. Barcelona (47.4m hashtags)

4. Rome (44.8m hashtags)

5. Berlin (36.1m hashtags)

6. Madrid (31.2m hashtags)

7. Amsterdam (26.7m hashtags)

8. Lisbon (17.7m hashtags)

9. Hamburg (15.3m hashtags)

10. Valencia (14.1m hashtags)

11. Odessa (6.3m hashtags)

12. Malaga (4.5m hashtags)

13. Benidorm (1.1m hashtags)

14. Tirana (944.000 hashtags)

15. Nice (0.4m hashtags)

- SPONSOR -Smiley face