1. Vjenë
Vlerësimi i përgjithshëm: 99.1
Stabiliteti: 100
Kujdesi shëndetësor: 100
Kultura dhe mjedisi: 96.3
Edukimi: 100
Infrastruktura: 100

Mbajtja e pozicionit të saj në vendin numër një për vitin e dytë me radhë, Vjena siguron përzierjen e përsosur të aventurave, përballueshmërisë, lehtësisë së jetesës dhe sigurisë. Kryeqyteti austriak tërheq turmat me arkitekturën e tij barok dhe lundrimet e Danubit, por është po aq tërheqëse si një qendër e asaj që është e re në botën e kuzhinës dhe artit të Evropës. Dhe për shkak të një qeverie të qytetit që vendos shumë burime pas infrastrukturës dhe strehimit, kostoja e jetesës këtu është shumë më e ulët se qytetet evropiane të krahasueshme.

- SPONSOR -Smiley face