Si të gjithe e dijmë  kengetarët e muzikës popullore që këndojnë nëpër dasma, paguhen shumë. Një natë e tyre nuk krahasohet me pagat mujore më të larta në treg. Ështe evidente pasi vet qytetarët e kanë domozdoshmëri një këngetar gjate dasmës së tyre. Kosova e ka edhe më të theksuar këtë traditë.

Por edhe këtu ka një hiearki sipas cmimit për një natë pa përfshirë bakshishet e fituara.

- SPONSOR -Smiley face

Meda – 6.000 euro

Labinot Tahiri – 5.000 euro

Sinan Vllasaliu – 5.000 euro

Shkurte Gashi – 4.500 euro

Afrim Muqiqi – 4.000 euro

Remzie dhe Nexhat Osmani – 4.000 euro

Shyhrete Behluli – 4.000 euroShkurte Fejza me vajzë – 2.000 euro.

Një shumë prej 90 000 euro fitim në muaj.

- SPONSOR -Smiley face