Ata janë çifti më i famshëm në fushën e baletit dhe koreografisë. Bëhet fjalë për çiftin e njohur Eneda Hoxha dhe Gerd Vaso. Ata janë të martuar prej disa vitesh dhe kanë një fëmijë, por njohja e tyre me njëri-tjetrin ka qenë shumë më e hershme. Të gjithë janë kurioz të dinë sesi ka qenë çifti i balerinëve para disa viteve. Këtë kuriozitet e ka shuar mikesha e tyre, gazetarja Rezarta Reçi, e cila ka publikuar një foto të sajën me çiftin para 12 vitesh. Edhe pse kanë kaluar disa kohë çifti nuk ka ndryshuar fare.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face