Rrugëtimi i aparatëve celularë është mjaft i gjatë, madje ka avancuar me përmasa
të mëdha. Shumë vite më parë, ccelularët ishin të mëdhenj, me butona dhe antenë.
Më pas, ata ndryshuan. Kishin përmasa më të vogla, dhe ishin më të hollë, me ose
pa kapak.
Me avancimin e teknologjisë, u rikthyen telefonat e mëdhenj, por këtë herë jo më
me butona, por me prekje. Sot që flasim, modeli më i fundit është “iPhone X”, një
ndër telefonat më të mirë të “Apple”, si në dizajn ashtu edhe në parametra.

- SPONSOR -Smiley face