Do të mahniteni nga rezultatet. Së pari do të shihni se fibroma do të marrë ngjyrë të errët dhe më pas do të zhduket.

- SPONSOR -Smiley face

Gjithashtu duhet ta dini se varësisht nga madhësia dhe thellësia e saj, fibroma mund të lërë shenjë. Kështu, pasi të jetë hequr lytha, mund të aplikoni gel aloe vera për ta hequr shenjën. Por nëse nuk shihni asnjë shenjë, atëherë gjithçka është në rregull.

- SPONSOR -Smiley face