Elasticiteti është shumë i nevojshëm për përshtatjen tuaj në situata të ndryshme. Elasticiteti është shenjë dinamizmi, kurajoje dhe gatishmërie. Falë tij mund të vlerësoni një situatë, të tregoni që mund të bëni për vete me një flirt doktorë dhe avokatë, por edhe mekanikë dhe poetë. Kështu me ndihmën e këtyre vlerave, mund të viheni në kërkim të njohurive.
Deri më tani ndoshta ju jeni tashmë të njohur me të gjitha të mirat e seksit, dhe qëllimi i tërë i kësaj vepre intime është kryesisht  kënaqësia, e ndjekur nga shëndeti më i mirë dhe kënaqësia nga e cila rrezaton një buzëqeshje në fytyrën tuaj. Megjithatë, ashtu siç shihet tek femra se seksi nuk i mungon, gjithashtu mund të vërehet edhe mugesa e saj.


Ekzistojnë disa shenja që tregojnë se femrës i mungon seksi, ndërsa më poshtë mund të njiheni me disa prej tyre;Për shkak të mungesës së sedativëve natyrore siç është oksitocina, e cila tajohet gjatë orgazmit, femrat mund të kalojnë netë të tëra pa gjumë.Kalogeni, që prodhohet nga marrëdhëniet e rregullta intime, bën lëkurën të qetë dhe të butë. Për shkak të mungesës së tij, femrat mund të duken më të mplakura se sa janë.

- SPONSOR -Smiley face

Progesteroni që trupi prodhon gjatë seksit largon aknet nga fytyra.
Zakonisht, zihet me të tjerët sepse nga mungesa e endorfinës ka një perceptim negativ për botën që e rrethon.
Vazhdimisht është e neveritshme.
Zakonisht është e sëmurë, harron gjithnjë dhe gjithçka dhe ka mendim negativ për vetveten. Besoni apo jo, seksi ka rol kyç në krijimin e vetbesimit tek femrat.

- SPONSOR -Smiley face