Festivalet në tërësi janë eventet më të rëndësishme, dhe sit ë tilla, impenjimi për tu paraqitur sa më mirë në evente të tilla është i madh. Më të kujdesshme duhet të tregohen protagonistët, në këtë rast aktoret (sepse meshkujt nuk janë gjithmonë në qendër të vëmendjes për veshjen).

Ato duhet të zgjedhin një fustan mahnitës, look të kuruar dhe sa më shumë detaje që të shkëlqejnë e të jenë yjet e mbrëmjes. Në fotografitë që ju sjellim, këto janë aktoret që sipas mediave vendase kanë spikatur, por jo për mirë… Ne ju sjellim fotot, ju gjykojeni vetë!

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face