- SPONSOR -Smiley face

Princesha Diana gjithmonë është fotografuar derisa ka ecur kokë ulur dhe për këtë ka një shpjegim.

“Kur unë e shoh këtë fotografi nga martesa ime, nuk kishte të bënte me ngrysjen, por nuk ishte kështu, unë isha e frikësuar,unë kisha frikë nga vëmendja e madhe dhe pas gjashtë vjetëve kam filluar të ndihem mirë për veten. Një ditë isha askushi dhe papritmas u bëra Princeshë e Uellsit… Kjo ishte shumë për mua“, kishte pohuar princesha në një intervistë që u botua kohët e fundit.

Sekretari Mbretëror, Dickie Arbiter pohon se kjo nuk ishte e vetmja arsye që Diana ecte kokë-ulur.

Ai thotë se princesha për shkak të lartësisë së saj (178 cm), gjithmonë qëndronte kokën poshtë duke folur me njerëz.

- SPONSOR -Smiley face