- SPONSOR -Smiley face

Dekani i Fakultetit të Artit Skenik në Universitetin e Arteve, aktori Petrit Malaj është një figurë e rëndësishme dhe mjaft e njohur në vend. Ai ka qenë rektor i UA dhe tashmë ka detyrën e dekanit. Këtë herë, ai del  jashtë kornizave të postit dhe uron bashkëshorten e tij, Anetën për ditëlindjen e saj. Ai i drejtohet me fjalët “Të dua” dhe “Të respektoj”.

Statusi i plotë:

Sot është ditëlindja e Anetës,njeriut tim të dashur që më ka dhënë lumturi në jetë.
Dhe dua të drejtohem me dy fjale: 
TË DUA DHE RESPEKTOJ! 
E vërteta është se të gjithë ne në familje jemi të lumtur me ty.
E nga zemra të uroj jetë të gjatë dhe qofsh e qeshur përherë!

 

- SPONSOR -Smiley face