Jake Gyllenhaal,tashmë baba falë fushatës së tij për Calvin Klein. Dy javë më parë,lajmet se Jake Gyllenhaal donte dëshpërimisht të bëhej baba pushtuan Hollywood-in,pas një interviste ku aktori 36-vjeçar foli për kënaqësinë që i jepte përkujdesja për vajzat e motrës së tij.

- SPONSOR -Smiley face

Por tashmë erdhi koha dhe ëndrra u bë realitet. Tashmë ne e shohim Gyllenhaal në rolin e babait,në një përqafim të ngrohtë me një vogëlushe të adhurueshme 4-vjeçare,të quajtur Leila , në posterin e parfumit Eternity të firmës Calvin Klein,i cili shumë shpejt do të shfaqet kudo. Jake duket shumë mashkullor por edhe i përkujdesshëm.

- SPONSOR -Smiley face