Halloween po vjen dhe gjithsecili pren nesh do të jetë i veçantë në përzgjedhjen e kostumit që do përfaqsojë brenda kësaj feste , e cila kohët e fundit është kthyer edhe në Shqipëri si një festë që përmban përmasa të mëdha angazhimesh…!

Për të qënë sa më të kujdesshëm në përzgjedhjen tonë dhe sa më kreativë , mulliri.al ,ju ka shkëputur disa foto të cilat nxisin imagjinatën se si mund të jemi të veçantë natën e Halloween-it, nëpërmjet sendeve që do përdorim.

- SPONSOR -Smiley face

Aksesorët, veshjet e fëmijëve , make up dhe sigurisht veshjet e të rriturve janë ato sende që rrisin konkurencën e të përzgjedhurit në këtë festë.

 

 

- SPONSOR -Smiley face