E dimë tashmë që Jlo është një mama shumë e ngarkuar dhe e zënë me impenjime të punës e koncerteve të njëpasnjëshëm, por ajo gjen gjithmonë kohë për binjakët e saj, Max dhe Emma ose siç i quan ajo Coconaut.

Ditën e sotme ajo jua dedikoj fëmijëve të saj, në plazh dhe duke bërë xhiro me biçikletë. Sa të lumtur duken të tre!

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face