Megjithëse s’kanë kryer asnjë ndërhyrje në fytyrë apo trup, Jennifer Aniston dhe Reese Witherspoon vazhdojnë të duken si në të 20-tat e tyre dhe për këtë sigurisht që i kanë disa hile! Për “Radio Times”, vajzat treguan se për ta mbajtur trupin në formë dhe për t’u dukur gjithmonë të freskëta, bëjnë intermittent fasting (agjërim të ndërprerë). Ata konsumojnë disa lloje ushqimesh për 16 orë dhe i ndërpresin ato për një periudhë kohore prej 8 orësh.

Gjithashtu, vajzat konsumojnë pije të shëndetshme, stërviten 6 ditë në javë dhe vetëm 1 ditë i lejojnë vetes të konsumojnë gjithçka që kanë dëshirë. Në këtë mënyrë, ato arrijnë të ruajnë linjat perfekte dhe të duken gjithmonë të reja, megjithëse tashmë janë tek të 50-tat e tyre.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face