Jennifer Lopez performoj  Las Vegas ku u shfaq me tanga gjatë performancave të saj.

Duke u Ngarkuar...

Edhe pse 48-vjeç dhe nënë e dy fëmijëve ,Jennifer Lopez nuk ka frena kur bëhet fjalë për famë.

Ajo i la shumë pak vend imagjinatës në Zappos Theater, gjatë etapës së radhës të turit “All I Have”.


Gjatë performancës së saj, JLo ndërroi 7 herë kostumet performuese por kostumi me tanga ishte ai kostum që la gjurmë në këtë shfaqe të fundit të Jlo.

- SPONSOR -