Jessie në finale pas një version të mrekullueshëm të këngës së njohur “I Will Always Love You” ka arritur të rrëmbeje vendin e parë.Ajo ka shpërndarë në Instagramin e saj përformancën duke shkruar se: “Të gjithë u habitën kur unë mora pjesë, dhe thonin se si mund të marrë unë pjesë në një konkurs për këndimin, por  ja që ndodhi dhe kjo ishte një mundësi për të kapërcyer një hendek midis dy kulturave. Kam fituar mbrëmë shfaqjen por kemi fituar të gjithë ne dhe jam shumë e lumtur që kam marrë pjesë. Tashmë unë isha e parë artiste ndërkombëtare por jo  e fundit.” – ka përfunduar Jessie J.

Duke u Ngarkuar...

 

- SPONSOR -