Jlo është mjaft aktive me projektet e saj dhe për këtë flitet shumë. Ajo punon tepër me projektet e saj dhe puna e mirë vlerësohet gjithmonë. Fotot e postuara në Instagram, duket qartë se hiti i ri i Jlo vjen në treg nesër. Amor, amor është një bashkëpunim me meksikanin Wisin, me të cilin ajo ka pasur edhe bashkëpunime të tjera e gjithmonë kanë pasur sukses. Patjetër edhe ky do jetë një hit!

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face