Mësoni jogën për fillestarë.

- SPONSOR -Smiley face

Joga është një ndër treningët më të adhuruar të shumicës së popullatës, mirëpo te ne nuk është edhe aq aktuale. Mirëpo, kur të shini se si mund t’ju ndihmojë, menjëherë do t’ia filloni treningut, transmeton Telegrafi.

Përse është mirë ta praktikoni jogën?

1. Liron nga stresi

Me djersitje, përqendrim dhe frymëmarrje të drejtë do të shkarkoni mendimet tuaja dhe do të arrini që të ndiheni më pozitivë.

 

2. Çliron muskujt e tendosur

Të gjithë ata të cilët rrinë ulur tërë ditën në zyrë, duhet ta përfshijnë jogën në rutinën javore.

 

3. Seks më i mirë

Kjo shkathtësi e lashtë kombinon fiziologjinë dhe filozofinë, ndërkaq nëse gjithë atë që e keni mësuar gjatë jogës e aplikoni në dhomën e gjumit, pak ushtrime do t’ju bëjnë më të shkathtë në krevat!

Çfarë është e nevojshme për ushtrim joge?

– vullneti dhe vendosmëria që të bëni diçka të mirë për veten;

– tri herë në javë nga së paku 30 minuta t’ia përkushtoni vetëm jogës;

-Fokusimi i fituar

- SPONSOR -Smiley face